lørdag den 8. september 2007

Resten af 23 Ting

Det kan se ud somom jeg er gået i stå efter uge # 14 - del.icio.us. Det er jeg måske også til en vis grad, dvs. 2 mellemliggende ferieperioder har naturligvis en hel med det at gøre. Men det er også i høj grad, fordi 23 ting bevægede sig ind på områder, der ikke var specielt nye eller interesante for mig.

Jeg har genlæst mit indlæg om del.icio.us og sporer en vis skepsis - og her må jeg konstatere, at jeg i mellemtiden for alvor har taget denne online tjeneste til mit hjerte. Dog stadig mest på det personlige nytteplan. Men f.eks. Thor har vist mig nytten af af tilknytte et netværk til min konto, så her er der udvikling at spore....;)Jeg har ikke gjort noget særligt ved wikis og onlineapplikationer. Jeg har arbejdet med f.eks. Google docs i forbindelse med et projekt (skrivopgave.dk) men konstaterede, at dette værktøj ganske vist kan være en god måde at være flere om et dokument på, men der mangler generelt muligheder for at kunne skelne mellem de forskellige forfatter, som deltager i en diskussion, og som projektstyringgsværktøj er værktøjer af denne art efter min mening totalt uanvendelige.

Jeg har til gode at oprette en wiki selv - hovedsagelig fordi jeg ikke kunne komme i tanke om et emne. Men jeg er fortrolig med mediet og vil da ikke afvise at jeg kunne finde på at tage det i brug til et eller andet på et tidspunkt.

Ditto Ipods - jeg har haft for travlt med andre ting, til at have noget på hjerte, der egner sig til en Ipod, og i øvrigt er det ikke lykkedes mig at få fat i et headset, der virker. (Jeg manglede faktisk også et til Second Life for nogle dage siden)

Så hvis jeg skal opsummere: 23 ting forløbet har været sjovt, især at læse de andre deltageres indlæg. Det har været forrygende at se folk kaste sig over at blogge, flickre, chatte osv. som man måske ikke ville have forventet det af. Mit eget udbytte er mere beskedent. Men jeg er helt klar over, at jeg nok heller ikke tilhører den primære målgruppe.