fredag den 4. maj 2007

Mere sjov med Flickr?

Udført med Spell with Flickr. Vist nok mest i kategorien "mere spøjs end egentlig nyttig"


Spell with Flickr fik mig - ikke for første gang - til at filosofere over, at der synes at være en konflikt mellem grafisk interesse, hvad man må gå ud fra at Erik Kastner er i besiddelse af, og godt, brugervenligt webdesign. Jeg mener, dether er da ikke særligt læsbart, vel?:

mandag den 30. april 2007

# Sjov med Flickr

Jeg er vild med Flickr og bruger det ofte og gerne. Jeg ville dog ikke turde bruge Flickr eller noget andet eksternt site som det eneste sted, jeg arkiverede mine billeder.

Min "tagcloud" som den ser ud for tiden på Flickr.com

Det der fascinerer mig ved Flickr er muligheden for billeddeling. Tag bare et eksempel: Jeg fotograferede vores døre herude i Fælles service, som var "tagget" med 23ting. Lagde billederne på Flickr, taggede dem med 23ting og københavnskommunesbiblioteker - og pludselig dukker en omtale af vores læringsproces op på en hollandsk blog via Michael Stephens. Utroligt!

Vores fælleskonto på Flickr, libraries_of_copenhagen, har kontaktpersoner tilknyttet fra Norge, Italien og USA og de pt. 45 billeder, der ligger her er blevet set mere end 1500 gange. Flickr har med andre ord bragt Københavns Biblioteker på landkortet!

Google talk

Jeg fik ikke set så meget på Google-talk, men jeg synes nu heller ikke der er grund til at gå væk fra Live Messenger, som passer fint til mine behov.
En ekstra fordel med Live Messenger er, at man selv kan vælge, hvilken emailadresse, den skal knyttes til. Hvorimod Google-talk automatisk kobles sammen med - ja, Google-mail. Jeg har vist nævnt, at jeg ikke bruger min gmail adresse ;-)
Det vil sige, at jeg skulle ud og melde adresseforandring til alle mine gamle Messenger kontaktpersoner, hvis jeg skiftede til Google.

Det minder mig om, at jeg vil aldrig fik oplyst min MSN adresse. Det er joan_larsen@hotmail.com - chat endelig forbi ved lejlighed....